Over Ons

Taxi, betrouwbaar en snel

Yael Tours staat voor de beste service, betrouwbare chauffeurs, nette maar vooral hygiĆ«nische auto’s. Naast deze pluspunten is het bij ons zelfs mogelijk om uw huisdier mee te nemen in onze taxi of de taxi per uur te huren voor bijvoorbeeld zakelijke afspraken. Bij Yael Tours is alles mogelijk! Heeft u zelf niet de beschikking over een auto, maar wilt u bijvoorbeeld naar de Toeristische trekpleisters van Nederland zoals Amsterdam, Volendam, Keukenhof of de Zaanse Schans? Niets is voor ons te gek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bel ons: 06 – 54 76 65 54 of 06 – 42 49 15 48. Yael Tours staat altijd voor u klaar!

Neem Contact op!

  Onze Gegevens

  Yael Tours

  Wightstraat 4
  1339 TX Almere

  06 – 54 76 654 54
  06 – 42 49 15 48

  info@amsterdamtaxibookingonline.com
  www.amsterdamtaxibookingonline.com

  Volg Ons!

  Wat zeggen klanten?

  Dhr. van Hals
  Antwerpen
  Read More
  Yael Tours heeft mij, voor een zakelijke afspraak gebracht en opgehaald naar Antwerpen. Alles zeer professioneel, kortom: super service!
  Familie van der Veer
  Den Helder
  Read More
  Vanwege de Corona Crisis is onze vakantie uitgesteld. Met Yael Tours een afspraak gemaakt om ons naar Schiphol te brengen. Snel, goed, perfect!
  Mevrouw Hendriks
  Utrecht
  Read More
  Omdat ik slecht ter been ben, heb ik regelmatig vervoer naar de Huisarts nodig voor controle. Ik kan altijd op Yael Tours rekenen, ze zijn altijd op tijd!
  Previous
  Next