Afspraak in Amsterdam?

Indien u niet woonachtig bent of niet de beschikking over een fiets heeft is het erg lastig om in Amsterdam te komen. Bij Amsterdam Taxi Booking Online hebben wij de mogelijkheid om een zakelijke Taxi per uur te huren. Uiteraard is het ook mogelijk om een zakelijke Taxirit in te plannen, hiervoor kunt u onze Taxi Reserveren. Als u vooraf reserveert bent u er altijd zeker van dat wij de Taxi voor uw afspraak gereserveerd hebben. U krijgt altijd een bevestiging van uw reservering.

Heeft u een andere vraag of een speciaal verzoek? Dan vragen wij u telefonisch contact met Amsterdam Taxi Booking Online op te nemen: 06 – 54 76 65 54 of 06 – 42 49 15 48. Ook kunt u contact met ons opnemen, wij proberen altijd binnen één werkdag uw vraag te beantwoorden.

Zakelijke Taxi nodig?

Bij Amsterdam Taxi Booking Online zijn er verschillende mogelijkheden voor zakelijke klanten. U kunt onze Taxi per uur huren, het is mogelijk om trips te boeken naar de bekendste bezienswaardigheden van Nederland en wij rijden in heel Nederland, België en Duitsland. De mogelijkheden bij Amsterdam Taxi Booking Online voor de zakelijke klant zijn eindeloos.